4-dňový online kurz 11.-14.4.2023

JARNÉ DIVOKÉ JEDLÉ BYLINKY

Prihlasovanie je ukončené. Ak chcete vedieť, kedy sa bude konať ďaľší, zapíšte sa tu:

Nemusíte poznať desiatky divokých jedlých byliniek, ani ich latinské názvy. Potrebujete hlavne spoznať tie, čo rastú vo vašej blízkosti a vedieť ich použiť vo vašej kuchyni. Prvé jarné byliny sú najvýživnejšie z nutričného hľadiska. Pomôžu nám naštartovať organizmus po zimnom odpočinku, prečistiť a detoxikovať telo.  

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video
  • Milujete prírodu a chcete spoznať aké jedlé dary nám matka príroda na jar ponúka? 
  • Zbierate už bylinky a chcete sa naučiť ako ich používať aj v strave?
  • Síce sa stravujete zdravo, ale cítite, že tomu ešte niečo chýba?
  • Cítite sa po zime vyčerpaný, unavený a bez energie?

Kto som a prečo divoká strava?

Volám sa Diana a mojou vášňou odjakživa boli bylinky. Ich zbieranie, spracovanie a využívanie v rôznych formách pre naše zdravie a zdravie našich detí sa stalo neodeliteľnou súčasťou našej rodiny.

Svoju lásku k prírode prepájam s kuchyňou a obohacujem náš jedálniček o jedinečné a cenné látky. 

Divoká strava je cesta ako podporiť svoje zdravie, svoju imunitu zaradením divokých liečivých byliniek aj do stravy.  

Budem rada, keď sa s vami o túto vášeň, moje poznatky a skúsenosti podelím .:)

UŽ DÁVNO SOM ZISTILA, ŽE...

Môžeme mať plnú skriňu nasušených bylinkových čajov. Možeme mať narobených bylinkových tinktúr od výmyslu sveta. Ale ani jedno nám nepomôže trvale zlepšiť naše zdravie. Áno, pomožu v akútnych stavoch či dočasne uľaviť od problému. 

Ale základ je to, čím telo vyživujeme, čo mu dávame ako palivo pre správne fungovanie. A nielen na tanieri, ale aj na duchovnej rovine. 

Príroda vie, čo je pre nás dobré a vieme to aj my, keď sa s ňou spojíme. 

Áno, aj toto je v "balíku" učenia sa o divokých bylinkách 🙂

Bylinky v strave:

  • Pomožu na ceste k vlastnej sebestačnosti
  • Dodajú telu jedinečné vitamíny, minerály, ktorých umelo vypestované poľnohospodárske plodiny obsahujú už žalostne málo.
  • Sú v bio kvalite a zadarmo 🙂

Naučíme sa:

  • Spoznať a správne identifikovať 15 jarných divokých jedlých byliniek. A nebudeme hľadať iba na zemi 🙂
  • Ako ich správne spracovať čerstvé. 
  • Ako ich spracovať aj na neskôr, keď už nerastú. 
  • S akými problémami nám pomôžu. 
  • Používať ich v zdravých receptoch zo základných surovín. 
  • A mnoho ďalšieho...

Toto všetko si v kurze s konkrétnymi bylinami spolu prejdeme

Ako bude workshop prebiehať?

  • V uzavretej facebookovej skupine. Prístup dostanete po prihlásení a zaplatení workshopu.
  • Workshop je rozdelený do 4 aktívnych prezenčných dní + týždeň naviac s mojou aktívnou podporou pri vašom objavovaní. 
  • Každý deň budem pridávať jednotlivé videá bylín a recepty. 
  • PDF materiály si môžete stiahnuť a prístup do skupiny vám zostane aj po skončení workshopu. 
  • Teším sa na príjemnú atmoféru s nadšencami byliniek.