4-dňový online kurz 11.-14.4.2023
JARNÉ DIVOKÉ JEDLÉ BYLINKY
Prihlasovanie je ukončené. Ak chcete vedieť, kedy sa bude konať ďaľší, zapíšte sa tu:
Nemusíte poznať desiatky divokých jedlých byliniek, ani ich latinské názvy. Potrebujete hlavne spoznať tie, čo rastú vo vašej blízkosti a vedieť ich použiť vo vašej kuchyni. Prvé jarné byliny sú najvýživnejšie z nutričného hľadiska. Pomôžu nám naštartovať organizmus po zimnom odpočinku, prečistiť a detoxikovať telo.
- Milujete prírodu a chcete spoznať aké jedlé dary nám matka príroda na jar ponúka?
- Zbierate už bylinky a chcete sa naučiť ako ich používať aj v strave?
- Síce sa stravujete zdravo, ale cítite, že tomu ešte niečo chýba?
- Cítite sa po zime vyčerpaný, unavený a bez energie?
Kto som a prečo divoká strava?
Volám sa Diana a mojou vášňou odjakživa boli bylinky. Ich zbieranie, spracovanie a využívanie v rôznych formách pre naše zdravie a zdravie našich detí sa stalo neodeliteľnou súčasťou našej rodiny.
Svoju lásku k prírode prepájam s kuchyňou a obohacujem náš jedálniček o jedinečné a cenné látky.
Divoká strava je cesta ako podporiť svoje zdravie, svoju imunitu zaradením divokých liečivých byliniek aj do stravy.
Budem rada, keď sa s vami o túto vášeň, moje poznatky a skúsenosti podelím .:)
UŽ DÁVNO SOM ZISTILA, ŽE...
Môžeme mať plnú skriňu nasušených bylinkových čajov. Možeme mať narobených bylinkových tinktúr od výmyslu sveta. Ale ani jedno nám nepomôže trvale zlepšiť naše zdravie. Áno, pomožu v akútnych stavoch či dočasne uľaviť od problému.
Ale základ je to, čím telo vyživujeme, čo mu dávame ako palivo pre správne fungovanie. A nielen na tanieri, ale aj na duchovnej rovine.
Príroda vie, čo je pre nás dobré a vieme to aj my, keď sa s ňou spojíme.
Áno, aj toto je v "balíku" učenia sa o divokých bylinkách 🙂
Bylinky v strave:
- Pomožu na ceste k vlastnej sebestačnosti.
- Dodajú telu jedinečné vitamíny, minerály, ktorých umelo vypestované poľnohospodárske plodiny obsahujú už žalostne málo.
- Sú v bio kvalite a zadarmo 🙂
Naučíme sa:
- Spoznať a správne identifikovať 15 jarných divokých jedlých byliniek. A nebudeme hľadať iba na zemi 🙂
- Ako ich správne spracovať čerstvé.
- Ako ich spracovať aj na neskôr, keď už nerastú.
- S akými problémami nám pomôžu.
- Používať ich v zdravých receptoch zo základných surovín.
- A mnoho ďalšieho...
Toto všetko si v kurze s konkrétnymi bylinami spolu prejdeme
Ako bude workshop prebiehať?
- V uzavretej facebookovej skupine. Prístup dostanete po prihlásení a zaplatení workshopu.
- Workshop je rozdelený do 4 aktívnych prezenčných dní + týždeň naviac s mojou aktívnou podporou pri vašom objavovaní.
- Každý deň budem pridávať jednotlivé videá bylín a recepty.
- PDF materiály si môžete stiahnuť a prístup do skupiny vám zostane aj po skončení workshopu.
- Teším sa na príjemnú atmoféru s nadšencami byliniek.